?>

YARIŞMANIN KAPSAMI:

Ülkemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin kültür-sanat alanında çok yetenekli olduklarını ve hem Uluslararası Öğrenci Akademisi kapsamında hem de kendi imkanlarıyla birçok kursta yeteneklerini geliştirdiklerini biliyoruz. Bu çalışmaları ödüllendirmek ve kültür-sanat alanında üretimi teşvik etmek amacıyla Uluslararası Öğrenciler Eser Yarışması: Kültür-Sanat düzenlenmektedir.

KONU ve KATEGORİLER:

Yarışma konu başlıkları;

a-YTB’nin 10. Yılı
     b-Uluslararası Öğrencilerin Gözünden Türkiye’de Dayanışma: “Ümitsizliğin   ardında nice ümitler var/Karanlığın ardında nice güneşler var” (Mevlana Celaleddin-i Rumi)
olarak belirlenmiştir.

*Belirlenen bazı kategorilerde konu sınırlaması bulunmamaktadır. Her kategori için hazırlanan şartnamelerin dikkatlice okunması gerekmektedir. Eksik yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yarışma kategorileri ;

1-Kısa Film/Senaryo